Aika paljon näitä juttujani kirjoittelen ihan itselleni, itseäni varten ja omaksi ilokseni. Mutta joka tapauksessa tämän harrastuksen ehdoton suola on saada tarinoihin kommentteja. Kunhan ne ovat suomenkielisiä. Ja erittäin kiitettävästi olen kommentteja saanutkin, kiitos siitä.

Nyt sitten ajattelin ihan mielenkiinnosta ja kokeilun vuoksi viedä tuon vuorovaikutteisuuden askelta pidemmälle. Eli sinä, joka tämän luet, pääset vaikuttamaan siihen mitä kirjoitan seuraavaksi. Homma toimii seuraavalla tavalla. Laitan tähän oheen luettelon aiheista, jotka tuossa pikapikaa keksin. No okei, muutama oli varastossa jo valmiiksi. Sinun tehtäväsi, jos niin haluat, on kertoa mistä aiheesta haluat minun seuraavaksi kirjoittavan. Eniten "ääniä" saanut vaihtoehto tulee sitten seuraavaksi työn alle, ja valmistuttuaan julkaistavaksi. En halua tehdä hommasta liian tosikkomaista ja pilkuntarkkaa, joten jos aiheissa on useampikin sinua kiinnostava, niin kertoile vain. Saa myös kommentoida mielipiteensä tästä keksimästäni "systeemistä".

Numeroin aiheet aivan sattumanvaraisesti, ja riittää kun kerrot mikä numero sinua mahdollisesti kiinnostaisi.Tietysti pienet perustelut olisivat mukava lisä kommenttiisi. Laitan jokaisen otsikon perään myös muutamalla sanalla selvennyksen, mistä aiheessa on kysymys. Pidän itselläni oikeuden myös julkaisuvaiheessa mahdollisesti hiukan otsikkoa muokata, kunhan alkuperäinen ajatus pysyy kohdillaan. Ja tässä ne tulevat, ole hyvä:

1. Islanti           Kokemuksia tuosta hienosta maasta.

2. Sauna          Mielipiteeni saunasta ja saunomisesta

3. Viina             Suhteeni alkoholiin ja sen juomiseen

4. Asuntoauto    Kokemuksia, haaveita ja suunnitelmia

5. Kirjoittaminen   Miksi kirjoitan, mitä kirjoitan, ennen ja nyt

6. Väinänperä      Kokemuksia ja merkityksiä elämääni

7. Mitä Timille kuuluu?   Koiranpentumme elämää, jatkoa aikaisempiin

8. Työ             Mitä minulle merkitsee, ennen ja nyt

9. Jäämeri, jatkoa    lisää kokemuksia Jäämeren reissuilta

10. Juhannus       Tuon juhlapyhän merkitys minulle

11. Jokeri            Keksi aihe itse. Pidätän kuitenkin itselleni veto-oikeuden. Ihan mistä hyvänsä en suostu kirjoittamaan.

Siinäpä niitä aiheita, joista voit valita. Tai käyttää Jokeri-kortin, ja keksiä minulle aiheen itse. Jonkinlainen takaraja täytynee varmaan tähän laittaa, joten sovitaan (Me, eli Minä sovimme), että syyskuun aikana tulleet kommentit huomioidaan. Tämä siis tarkoittaa että seuraava postaus on tulossa julkisuuteen lokakuussa. Ja se aihe.

Valinta on sinun.